Sorrisniva AS er en premium destinasjon i Alta, kjent for Arctic Wilderness Lodge og verdens nordligste Igloo hotel. Sorrisniva tilbyr gjestene førstklasses overnatting, kulinariske opplevelser med lokal mat, og en rekke naturbaserte aktiviteter gjennom de forskjellige arktiske årstidene. Selskapet har vært en ledende aktør i Alta siden 1970-tallet, og har utviklet seg til å bli en internasjonal anerkjent arktisk destinasjon.
I Sorrisniva er det servering av frokost, lunsj og middag, i tillegg til større arrangementer som bryllup og møter. Reiselivsbedriften har to restauranter og to kjøkken: Maku og Lavvu.
Som Leder for kjøkken og restaurant vil du ha ansvar for å lede og utvikle våre mat- og drikkekonsept, sikre høy kvalitet på det som produseres og serveres, bidra til at gjestene våre får en enestående opplevelse og arbeide mot en bærekraftig økonomi i avdelingen.
Arbeidsoppgaver
Personlige egenskaper
Kvalifikasjoner
Arbeidstid
Arbeidstiden vil hovedsakelig være dagtid, men det må regnes med noe kvelds- og helgearbeid i hektiske perioder. Fleksibel arbeidstid tilbys for ledere.
Stillingen er en fast, fulltidsstilling.
Vi tilbyr