Møterom

Oppdag hvorfor å møtes omgitt av det arktiske landskapet betyr ubetinget suksess

Enten du planlegger et avslappende opphold, møte eller bedriftssamling er Sorrisniva den ideelle arenaen. Våre dyktige salgsrepresentanter skreddersyr et uforglemmelig opphold i våre romslige og lune lokaler. Fine dining, premium overnattingsmuligheter, og spennende aktiviteter for alle 4 sesonger gjør våre fasiliteter til en attraktiv arena.

Den perfekte balansen av jobb og hygge

Vårt team er klare til å hjelpe deg å skreddersy dine møter og samlinger. Enten det er å finne det unike innholdet for samlingen deres, velge rett meny i samarbeid med vårt dyktige kjøkken, eller å velge de riktige teambuldings-aktivitetene for dere er vårt genuine ønske om å gi dere den beste opplevelsen sterkt tilstede. Lokalisert midt I den arktiske villmarken har Sorrisniva alle ingrediensene for å finne balansen mellom jobb og hygge. Ta kontakt med oss idag slik at vi sammen kan planlegge et ekstraordinært event for dere.

Kontakt oss

Skjem dere bort med fine dining og minneverdige villmarksopplevelser

Nyt vår anerkjente fine dining supplert med førsteklasses vin fra vår innholdsrike vinkjeller. Våre dyktige kokker skaper de unike rettene med de aller beste råvarene fra det arktiske nord, som reinsdyr og elg fra Vidda, fisk fra Altaelva og Norskehavet, grønnsaker fra lokale gårder og nydelig Finnmarkbær fra vidde eller kyst. En utsøkt måte å avslutte en dags effektivt arbeid.   Sorrisniva ligger ved bredden av den anerkjente Altaelva og er den perfekte arenaen for arktiske villmarksopplevelser i verdensklasse. Ta en pause og skap samhold og bli bedre kjent med kollegaer på en av våre ekstraordinære eventyr i den arktiske villmarken. De månedene vi har barmark har vi et rikt utvalg teambuildings-aktiviteter som skaper motivasjon, mestring, og styrker samholdet i gruppen.  

Opplevelser