Midnattsol

Velkommen til Sorrisniva og Nord Norge på en årstid hvor solen aldri går ned. Vær til stede i natur hvor midnattssolen kaster en magisk glød over landskapet. Her i nord virker det umulig å gå og legge seg på denne årstiden. Sorrisniva gir deg en mulighet til å oppleve midnattssolens fengslende fenomen.

Når du kjører 20 minutter ut av sentrum finner du Sorrisniva omkranset av natur og fjernt fra trafikk og støy. Det gjør at du føler du er i villmarken. Her kan du samle opplevelser som gir deg gode og evigvarende sommerminner. Tenk deg å overnatte ved kanten av den arktiske elven, omgitt av uberørt villmark, mens solen svever like over horisonten og lyser opp omgivelsene med et varmt og glødende lys.

Det er en helt spesiell opplevelse når dagslyset strekker seg gjennom hele natten. Når kvelden kommer endrer solen karakter og dens sterke stråler går over til livlige nyanser av gull, rødt, rosa og oransje. Og solen varmer fortsatt.

Sorrisniva og området rundt gir det perfekte målet for å oppleve midnattssolen. Enten du velger å utforske den majestetiske Altaelva på en rolig elvebåttur eller legge ut på en spennende tur gjennom det ulendte terrenget, vil midnattssolen være din faste følgesvenn, og lyse opp turen din underveis.

I Sorrisniva finner du en kombinasjon av ro, skjønnhet og naturens rå kraft. Slapp av i komfortable rom på Arctic Wilderness Lodge, designet for å gi deg den beste opplevelsen av naturen rundt deg. Nyt deilig lokal mat i Maku, vår fine dining restaurant.

Et besøk i Alta i midnattssolsesongen er en uforglemmelig opplevelse. Det gir en mulighet til å oppleve naturens underverk, hvor tiden står stille og drømmer går i oppfyllelse.

Bestill din sommerferie og opplev midnattssolen i Sorrisniva!

overnatting

No items found.

opplevelser

No experiences available during this season.

pakkeløsninger

No premade packages available this season. Please contact us to request a your own.