Arctic Wilderness Lodge

Premium Overnatting

Vår nye villmarkslodge er bygget på elvebredden av den internasjonalt anerkjente Altaelva i Nord-Norge og består av 24 overnattingsrom. Lodgen er designet som et førsteklasses overnattingssted med panoramautsikt fra loungen og en restaurant like ved elvebredden, og gjør det mulig for Sorrisniva å ta imot gjester hele året, slik at de kan oppleve det tradisjonelle ishotellet og den arktiske villmarken gjennom alle sesonger.

spille film

En ny standard

Arctic Wilderness Lodge er utviklet for å skape en unik opplevelse for gjester som ønsker å oppleve de tradisjonelle sesongtilbudene i Sorrisniva. Disse inkluderer ishotellet, nordlys, midnattssol, snøscootersafari og elvebåtutflukter, mens du bor på en premium lodge og nyter den verdensberømte gorumetmaten og den generøse gjestfriheten Sorrisniva har å tilby.

Et unikt design

Arctic Wilderness Lodge har blitt designet på elvebredden av Altaelva for å tilby gjester et premium overnattingssted kombinert med loungeområde, restaurant og bar. Det sentrale rommet i bygget kombinerer lounge, restaurant og bar, og har store fasader i glass som gir en storslått utsikt over elven og den nærliggende villmarken.

Rommene

Overnattingsstedet inkluderer 17 elverom, 5 elvesuiter og 2 premium suiter med doble rom. Alle rommene har panoramavindu fra gulvet og innover i taket for å maksimere utsikten av den tilstøtende elven og den arktiske villmarken. Dermed kan gjester nyte synet av nordlyset eller de endeløse sommernettene fra et komfortabelt sted.

mer informasjon

Virtuell tur

Eksklusiv gruppebooking

Arctic Wilderness Lodge er tilgjengelig året rundt og har 24 rom og suiter som lar opptil 50 gjester overnatte i førsteklasses komfort. Lodgen samt Igloo hotellet kan bookes hver for seg eller samlet til et større privat arrangement, event eller feiring.  

En eksklusiv booking av Arctic Wilderness Lodge og eller Igloo hotell vil gi gjestene tilgang til alle lodge- og eller Igloo hotellrommene, loungen, baren og restaurantene. Gruppen vil også ha førsterett til booking av alle aktivitetene som tilbys av Sorrisniva under oppholdet.

Ta kontakt med oss ​​for å planlegge ditt opphold hos oss.


Igloo Hotel

Opplev Sorrisniva Igloo Hotel – verdens nordligste ishotell, bygget hver vinter med et nytt og unikt tema. Strukturen, alle møblene og alle de kunstneriske installasjonene er utformet av lokale skulptører, som bruker naturlig snø og is i sitt arbeid for å bygge Sorrisniva Igloo Hotel.

Igloo Hotel