Sorrisniva er anerkjent for sitt kulinariske-kjøkkenet, basert på lokale varer og matproduksjon. Våre kokker skaper unike matretter med de beste råvarene fra arktisk, norsk villmark. Dette inkluderer reinsdyr og elg fra skog og vidda, sjømat fra Altaelva og Norskehavet, grønnsaker fra lokale bondegårder og ville bær som er plukket i den lokale villmarken. Utfyll matopplevelsen din med en spesiell vin fra vår omfattende vinkjeller.
Den ikoniske Lavvu Restaurant, som representerer det samiske telt designet, har en helt spesiell atmosfære som skaper en minneverdig matopplevelse. Vi serverer frokost og lunsj til alle våre gjester i Lavvu Restaurant, i tillegg til middag for våre gjester som besøker ishotellet i vinter perioden. Lavvu Restaurant er også brukt til spesielle tilstelninger og har plass til 125 gjester.
The Lavvu Restaurant originally opened in 1992 and was known as “Laksestua”. In connection to the development of the new Arctic Wilderness Lodge, Laksestua underwent renovations and became the new and improved Lavvu Restaurant. Here at Sorrisniva we are world renowned for our kitchen and we always strive to improve our innovative dishes. In 2021 we cooperated with the Norwegian National Cooking Team and assembled a new savory culinary experience for the Lavvu Restaurant which closely relates to the very unique Arctic seasons that we have here in the north.
Vår restaurant serverer frokost basert på lokal matproduksjon, og inkluderer røkt laks, spekemat og tørket kjøtt, oster, yoghurter, ville bær og en variasjon av hjemmebakt brød og tradisjonelle norske vafler.
Vi er stolte av å servere kortreist mat, sammensatt av ingredienser både fra lokale småprodusenter og av de som høster fra naturen. Disse ingrediensene er høstet fra skogen eller jorden i nærområdet, fra tundraen, eller fra fjorden eller sjøen.
Les lunsj menyen her.
Våre kokker serverer en personlig tolkning av det arktiske og det kontrastive og kraftig som den nordnorske naturen byr på. Vi serverer kulinariske matopplevelser med et bredt utvalg av retter, smaker og teksturer som er hentet fra lokale produsenter. Utfyll matopplevelsen din med en spesiell vin fra vår omfattende vinkjeller.
I Sorrisniva Lavvu restaurant kan du nyte omstendighetene rundt en spesiell tilstelning slik som bryllup, barnedåp, konfirmasjon, 17.mai eller julebord. Vår Lavvu restaurant har plass til 125 gjester. Våre kokker vil sørge for at du får en minneverdig kulinarisk opplevelse sammen med å nyte god vin fra vår vinkjeller. Om vinteren kan du skape en enda mer spesiell opplevelse ved å besøke ishotellet før du finner deg tilrette ved et oppdekket bord i Lavvu restaurant.