Igloo Hotel

Opplev vårt unike Igloo Hotel

Opplev Sorrisniva Igloo Hotel – verdens nordligste ishotell, bygget hver vinter med et nytt og unikt tema. Strukturen, alle møblene og alle de kunstneriske installasjonene er utformet av lokale skulptører, som bruker naturlig snø og is i sitt arbeid for å bygge Sorrisniva Igloo Hotel. Opplevelsen av ishotellet gir deg den helt spesielle igloo-stemningen med overnatting på senger bygget av is dekket med lune og myke reinskinn, en vandring gjennom isskulpturer som er utformet for hånd og en isbar hvor det er mulig å ta seg en forfriskning.

åpent 12:00-20:00 hver dag frem til 7. april.

spille film

Skap et ekstra minneverdig opphold med våre arktiske vinteropplevelser

Under ditt opphold på Igloo Hotel kan du benytte deg av vårt brede tilbud av vinteraktiviteter slik som å oppleve nordlyset, kjøretur med snøskuter, tur med hundeslede eller reinsdyrsafari. Du kan lære om den samiske kulturen. I tillegg kan du nyte den velkjente gourmetmaten vi serverer i vår restaurant.

Skap en minneverdig opplevelse av en helt spesiell anledning slik som et bryllup eller en barnedåp i vårt iskapell, som blir bygget hvert år inne i Sorrisniva Igloo Hotel.


Guidet turer igloo Hotel

Vi gjennomfører omvisninger sammen med en guide i vårt Igloo Hotel for de besøkende som ønsker å oppleve den unike atmosfæren, se på isskulpturene, høre om konstruksjonen og arbeidet som ligger bak, så vel som å ta en drink i vår isbar. Du finner mer informasjon under våre opplevelser nedenfor.

Åpningstider isbaren: 

13:00 - 14:00

16:00 - 17:00

18:00 - 19:00


Rommene

Sorrisniva Igloo Hotel er designet og bygget på nytt hvert år, og har en rominndeling på ordinære igloo-rom og spesialutformede suiter. Hver suite er et helt spesielt prosjekt hvor en av våre lokale håndverkere utformer, designer og dekorerer med hvert sitt unike kunstneriske tema.

mer informasjon

Virtuell tur

Arctic Wilderness Lodge

Lodgen er designet som et førsteklasses overnattingssted med panoramautsikt fra loungen og en restaurant like ved elvebredden, og gjør det mulig for Sorrisniva å ta imot gjester hele året, slik at de kan oppleve det tradisjonelle ishotellet og den arktiske villmarken gjennom alle sesonger.

Arctic Wilderness Lodge