Uncharted Society

Adventures Unlocked

Sorrisniva er en del av et globalt nettverk av BRP sertifiserte leverandører som tilbyr transformative kraftsportsopplevelser. Uncharted Society's formål er å stake ut kursen så du kan utforske ukjente områder av både verden og deg selv. Disse eventyrene lar deg oppdage det uoppdagede, og pusher deg ut av komfortsonen din. Enten du er nybegynner eller en dreven kjører trenger du bare et tankesett som er klart for nye eventyr.  

Sorrisniva er valgt ut og sertifisert av BRP og er en aktør som tilbyr minneverdige kjøre- og gjesteopplevelser i et bekymringsløst og trygt miljø. BRP er stolte av å støtte Uncharted Society og Sorrisniva som en tilbyder ettersom ingen av kjøretøyene som brukes i disse opplevelsene er eldre enn 2 år.  

Jotka Snøscooter opplevelse

Varighet: 4 timer
Start/end: Sorrisniva
Distanse: 60km tur-retur

Tilgjengelig: 1. Februar - 15. April

Book her

Informasjon

Feel the thrill of driving your snowmobile through the varied landscape in the forest, the wide open plateau, and across the frozen inland lakes. This snowmobile experience goes from Sorrisniva to the Jotka Mountain Lodge located on the Finnmark plateau 30 km from Sorrisniva. You will enjoy a traditional Sami meal at the lodge before starting the return trip. Experience total silence when stopping on the plateau and viewing the ever-changing Arctic light conditions. The light changes dramatically during the season from the polar nights to the dazzling sunshine as spring approaches. Your guide will provide you with your thermal suit, boots, gloves, and helmet as well as instruct you in the safe operation of your snowmobile.

Mollisjok Snøscooter Opplevelse

Varighet: 7 timer
Start/end: Sorrisniva
Distanse: 120 km tur-retur

Tilgjengelig: 1. Februar - 15. April

book her

Informasjon

Du entrer en verden med uvirkelige kontraster når du finner veien inn til hjertet av Finnmarksvidda med snøscooter. Du starter i Sorrisniva og kjører ca. 30 km til Jotka Fjellstue som ligger mellom to frosne vann langs den gamle postruta som gikk mellom Alta og Karasjok. Her stopper vi for en kopp varm kaffe og noe å bite i før vi fortsetter ferden innover det åpne langstrakte landskapet som er Finnmarksvidda. Etter ca. 25 km ankommer vi Mollisjok Fjellstue. Der nyter vi en varm lunsj mens vi beundrer og tar inn følelsen av å være omgitt av fullstendig urørt villmark. Det er her du får kjenne på det å være langt unna alt, men likevel alt så nært. Etter lunsj starter turen tilbake i ca. 60 km over Finnmarksvidda og tilbake til Sorrisniva. I løpet av turen vil vi gjøre flere stopp og fortelle alt som er verdt å vite om historiene og sagnene om vidda, og om denne eksklusive og eksotiske regionen i Nord-Norge.

Arktiske lyset Snøscooter Opplevelse

Varighet: 2.5 timer
Start/end: Sorrisniva
Distanse: 30km tur-retur

Tilgjengelig: 1. Desember - 15. April

Book her

Informasjon

Vår snøscooter opplevelse under det arktiske lyset lar deg kjøre din egen snøscooter gjennom villmarken i Altadalen og opp på Finnmarksvidda. I vintermånedene skaper det arktiske lyset fantastiske farger i horisonten til tross for at solen aldri står opp.

Dette eventyret tilbyr en kombinasjon av spennende snøscooterkjøring og den arktiske villmarken under de spesielle arktiske lysforholdene. Guiden til vil utstyre deg med termodress, sko, hansker og hjelm og instruere deg i hvordan kjøre snøscooter slik at du kan gå ville veier i trygge hender.

Jotka Experience Gallery

Mollisjok Experience Gallery

Arctic Light Experience Gallery