ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Pakkeløsninger

Den Sanne Nord

Akkurat som kompasset peker magnetisk mot nord vil denne pakken lede vei mot en sannnord-opplevelse i hjertet av den arktiske villmarken. Se de store naturopplevelsene, fordyp deg i den lokale maten og kulturen, og nyt hvile og ro i premium omgivelser i våre elverom med naturen helt tett på.

På dette eventyret vil du oppleve høst nordlyset, samisk kultur, kulinarisk fine dining, og stillheten i det arktiske Norge. Høsten er ofte omtalt som den beste sesongen i arktiske Nord med et fantastisk lys og naturens ro. Kombinasjonen med høstens vakre farge drakt og hvite snødekte fjelltopper glemmer man ikke med det første.
Det er mange grunner til at høsten er regnet som den fineste sesongen i nord, du har nattens mørke som returnerer til regionen med nydelige soloppganger og solnedganger, du ser høstens farger endre seg og skape store kontraster i naturen, og det første snøfallet når temperaturen faller og Frøken Aurora Borealis også vil vise seg frem. Bli med oss å oppleve det sanne nord.

Inkludert i pakken:

- 2 netter i Arctic Wilderness Lodge i Elverom

- Frokost

- 2- retters lunsj i Lavvu Restaurant

- 3-retters Fine Dining i Maku restaurant

- 8-retters Fine Dining i Maku restaurant

- Samisk Meet & Greet opplevelse med reinsdyr inkl. transport

- Dagens nordlys opplevelse

- Sauna & Jacuzzi

- Transport til/fra Alta Lufthavn

Priser:

Single Occupancy: 12.765 nok

2 voksne: 18.480 nok

Årstid

August 1 - November 30

Duration

3.0
Timer
Dager

Gruppestørrelse

1-15

Pris per person fra

NOK
12765

Pris Fra (Barn)

NOK

Photos

Book Online

You can book online using the link below. If you have any questions you can contact us on +47 784 33 378, email us at info@sorrisniva.no or use our contact form below.

Book Online

Booking

Hvis du har spørsmål kan du ring oss på +47 784 33 378, send oss en e-post på booking@sorrisniva.no eller bruk vårt kontaktskjema nedenfor.

Kontakt oss