ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Guidet Trugetur Opplevelse med Bålstopp

Å komme rett inn i hjertet av landskapet via fotturer er ikke ukjent om vinteren. Vi bruker truger slik at vi enkelt kan komme oss dit vi ønsker. Guidet trugeturer er en populær fritidsaktivitet for de som ønsker å utforske den arktiske villmarken til fots, selv i sesongen med mye snø. Truger fungerer ved å fordele vekten din over et større overflateareal slik at foten din ikke synker ned i snøen. Lett å lære og trygt å bruke, truger er en ideell måte å nyte opplevelsen av naturen under den arktiske vinteren.

Bli med guiden vår på en trugetur med bålstopp gjennom de vakre omgivelsene til Sorrisniva. På denne 2-timers opplevelsen går vi til en gapahuk som ligger perfekt til opp på en fjellrygg. Herfra har du et perfekt utsiktspunkt over Altadalen, de omkringliggende fjellene og den frosne Altaelva nedenfor. Mens du tar en pause ved bålet kan du nyte noe varmt å drikke og en lokal forfriskning. Det gjøres stopp langs stien og guiden vil fortelle om den lokale naturen og historien. Denne turen passer for alle og ingen tidligere erfaring eller forberedelser er nødvendig.

Start: 14:00

End: 16:00

Årstid

15 Des - 31 Mars

Dager

2.0
TImer

Gruppestørrelse

2-12

Pris per voksen Fra

NOK
1160

Pris per Barn

NOK
630

Bilder

Book Online

You can book online using the link below. If you have any questions you can contact us on +47 784 33 378, email us at info@sorrisniva.no or use our contact form below.

Book Online

Booking

Hvis du har spørsmål kan du ring oss på +47 784 33 378, send oss en e-post på booking@sorrisniva.no eller bruk vårt kontaktskjema nedenfor.

KOntakt Oss