Event

Igloo Hotel Bryllup

OM DETTE ARRANGEMENTET

Iskapellet ligger i Sorrisniva Igloo Hotel, omtrent 20 km fra Alta lufthavn og bare to timer med fly fra Oslo lufthavn. Det bygges opp hvert år med et nytt tema og nye skulpturer. Iskapellet er godkjent av biskopen i Nord-Hålogaland, og det lokale prestegjeldet gjennomfører både ekteskap og gudstjenester her.

Iskapellet er en del av ishotellet, men er likevel en egen enhet som tydelig er avgrenset fra resten av bygningen. Det er et intimt rom med spesiell akustikk, og som resten av hotellet er det dekorert med veldig vakre is skulpturer.

HVA Å GJØRE

Det første paret må gjøre er å sjekke tilgjengeligheten på Iskapellet i Sorrisniva. Dette kan gjøres på e-post: info@sorrisniva.no eller telefon: 78 43 33 78. Når datoen er satt, sender vi deg en guide for de papirene du må ordne før vielsen.

Vielsen i kapellet er den samme som i den Norske kirke, som er et luthersk kirkesamfunn. Seremonien tar omtrent 20-25 minutter. Personlige tilpasninger er fullt mulig og avtales med presten. Forutsatt at organisten har kapasitet, vil det bli spilt bryllupsmarsj og pluss salmer hvis paret ønsker det. Paret må ankomme Alta senest dagen før bryllupet, slik at pastoren kan møte dem.

Dato

20. desember - 7. april

Kapasitet

2-125 personer

2-125

Pris Per person

Kontakt oss

Bilder

Booking

Hvis du har spørsmål kan du ring oss på +47 784 33 378, send oss en e-post på booking@sorrisniva.no eller bruk vårt kontaktskjema nedenfor.

Kontakt oss

Book Online

You can book online using the link below. If you have any questions you can contact us on +47 784 33 378, email us at info@sorrisniva.no or use our contact form below.

Book Online