Snøscooter Safari

Scooterlow07

 


Sesong: fra 6.januar til 15. april.

Tidspunkt: Hver dag fra 9:30-13:45 og 16.00 – 20.30.

Priser:

  • 2 personer pr snøscooter: kr 1 450,- pr person
  • 1 person pr snøscooter: kr 1 650,- pr person
  • Barn under 12 år kr 750,- pr person

* Prisene inkluderer snøscooter, guide, klær & hjelm, samt omvisning på Igloo Hotellet og busstransport t/r Alta Sentrum. Transport må forhånds bookes sammen med bookingen av snøscootersafarituren.

Snøscootersafariene starter rett utenfor Igloo Hotellet,  du får oppleve praktfulle naturopplevelser når vi følger den gamle handelsveien mot Karasjok. Dette er en av Europas siste villmarker. Terrenget er variert; fra skog og dal til uendelige, hvite, snødekte vidder. Safarien avrundes med omvisning i ishotellet før bussen går tilbake til Alta Sentrum.

Våre guider sørger for opplæring, instruksjon, sikkerhet, servering, lokalkunnskap og gode opplevelser med skikkelig vinterutstyr som holder deg varm. Vi har en ny scooterpark bestående av mer enn 60 driftssikre Polaris snøscootere.

For større grupper skreddersyr vi gjerne et tilbud tilpasset din gruppes ønsker og behov. Ta kontakt på info@sorrisniva.no for mer info.

Praktisk info:

For at ditt opphold i Finnmark skal bli så hyggelig og behagelig som mulig, er det viktig å kle seg riktig. Ta med deg varme og komfortable klær og sko. Det anbefales å bruke 100% ull eller lignende kvalitet innerst. Ha klær lag på lag slik at du lett kan regulere varmen med å kle av eller på deg. Det anbefales at ytterklær er foret og vindtett.

Inkludert i snøscootersafarien er vamre klær: termodress, sko, ullsokker, votter, balaklaver og hjelm. De som skal på lengre turer og overnatter i lavvo leiren må ha med personlige toalettartikler.

For øvrig må man ha gyldig sertifikat for bil, motorsykkel eller snøscooter. Vi anbefaler også å ha med solbriller, og ellers uformelle og komfortable antrekk.