Snøscooter Safari

Scooterlow07

 


Vi kjører daglige turer:
KL. 10:00 – 12:30
KL. 17.00 – 19.30.
Snøscootersafariene starter rett utenfor Igloo Hotellet,  du får oppleve praktfulle naturopplevelser når vi følger den gamle handelsveien mot Karasjok. Dette er en av Europas siste villmarker. Terrenget er variert; fra skog og dal til uendelige, hvite, snødekte vidder. Safarien avrundes med omvisning i ishotellet før bussen går tilbake til Alta Sentrum.
Våre guider sørger for opplæring, instruksjon, sikkerhet, servering, lokalkunnskap og gode opplevelser med skikkelig vinterutstyr som holder deg varm. Vi har en ny scooterpark bestående av mer enn 60 driftssikre Polaris snøscootere.
Priser:
  • NOK 1 450 pr person: 2 personer pr snøscooter
  • NOK 1 650 pr person: 1 person pr snøscooter
  • NOK 750 pr person: Barn under 12 år
* Prisene inkluderer snøscooter, guide, varme klær & hjelm, samt omvisning på Igloo Hotellet og busstransport t/r Alta Sentrum. Transport må forhånds bookes sammen med bookingen av snøscootersafarituren.

 

For større grupper skreddersyr vi gjerne et tilbud tilpasset din gruppes ønsker og behov.
Ta kontakt på info@sorrisniva.no / 784 333 78 for mer info.
Sesongen varer fra 6.januar til 15. april.

For at ditt opphold i Finnmark skal bli så hyggelig og behagelig som mulig, er det viktig å kle seg riktig. Ta med deg varme og komfortable klær og sko. Det anbefales å bruke 100% ull eller lignende kvalitet innerst. Ha klær lag på lag slik at du lett kan regulere varmen med å kle av eller på deg. Det anbefales at ytterklær er foret og vindtett.
Inkludert i snøscootersafarien er vamre klær: termodress, sko, ullsokker, votter, balaklaver og hjelm. De som skal på lengre turer og overnatter i lavvo leiren må ha med personlige toalettartikler.
For øvrig må man ha gyldig sertifikat for bil, motorsykkel eller snøscooter. Vi anbefaler også å ha med solbriller, og ellers uformelle og komfortable antrekk.