24 torsk

Restaurant Laksestua

Sorrisniva ligger midt i et rikholdig og spennende matfat! I restauranten kan du bestille fra vår a la carte eller få en skreddersydd meny som vi skifter med sesongene. Hos oss får du ekte, ærlig og kortreist mat.

Kjøkkenet følger den såkalte «Matkalenderen», som henspeiler til hvilke råvarer som er tilgjengelige til de ulike årstidene.  De må aldri langt for å hente råvarene de bruker, fra fjord, fjell eller elv. Her røykes laks og kjøtt, de parterer selv slakt av rein, sau, elg og gris. Dessuten er vi selvforsynt med brød og kaker fra eget bakeri. Fra gårdene Tangen, Heggeli og Killi i samme dalføre får vi poteter, urter og salater.

Enten vi serverer ditt måltid i vår restaurant Laksestua, peisestuen Gabo, på elvebredden, eller i en lavvo på Finnmarksvidda, gjør vår kjøkkensjef og hans stab, sitt ytterste for å gi deg en god matopplevelse!

 

Vi tar i mot á la carte og selskapsbestilling på e-post og telefon:
info@sorrisniva.no | 78433378

 

Kombiner nordlys og middag i nydelig atmosfære
Johnnytrasti-200x300

Årets Kjøkkensjef 2009: Johnny Trasti

Vi gratulerer vår utrolig dyktige kjøkkensjef Johnny Trasti med prisen «årets kjøkkensjef 2009», delt ut av Norges Kokkemesterers Landsforening 13. mars 2010. Dette er en utmerkelse som henger meget høyt og tildeles en markant skikkelse innenfor kokkefaget og norsk matkultur, melder kokkenes Mesterlaug i Finnmark.

Vårt kjøkken er kjent for den gode maten og Johnny har mange dyktige medarbeidere. En av våre dyktigste kokker er Lasse Ellingsen som har vært hos oss siden han begynte som lærling. I samarbeid med Johnny har vi utdannet tre kokker som alle har fått fabgrevet «Bestått meget godt», noe vi er svært stolte av!

Á la carte

Hos oss er vi opptatt av å gi en genuin matopplevelse, med de beste råvarene Nord-Norge har å by på. Rettene vi serverer gjenspeiler sesongen vi befinner oss i.

Sesongen for á la carte varer fra begynnelsen av januar til slutten av mars.

Selskapsmeny

Selskapsmeny tilbys for 8 personer og oppover, både til lunsj og middag gjennom hele året.

Lunsj eller middag kan gjerne kombineres med en elvebåttur sommerstid og besøk eller overnatting i Igloo Hotellet vinterstid. Sorrisniva er et populært sted å arrangere middager i forbindelse med kurs/konferanser, kick-offs, eller møter, for bedrifter, lag og foreninger. Hos oss kan du også holde julebord, bryllup, jubileum, årsfester etc. Restaurant Laksestua rommer opp mot 150 personer og vår peisestue Gabo kan ta 40 personer. Se lengre ned for priser og våre åpningstider.

Priser

4-retters meny: 695,-

3-retters meny: 645,-

2-retters meny: 545,-

Hovedrett: 395,-

Lunsj: Fra 175,-

Åpningstider

Mandag – lørdag

12:00 – 15:00 Lunsjservering

18:00 – 21:00 Á la carte servering

Restauranten holder åpent til 23.00 ukedager og til 01.00 fredag og lørdag.

Vi har påskestengt fra 24. til 28. mars 2016

 

Forhåndsbestilling: info@sorrisniva.no eller 78433378

 

For gjester som overnatter i Igloo Hotellet: Bordbestilling reserveres automatisk, tidspunkt avtales ved ankomst.